Νέες τάσεις στο Web Design: Πώς να επιλέξετε τις κατάλληλες για την επιχείρησή σας

//Νέες τάσεις στο Web Design: Πώς να επιλέξετε τις κατάλληλες για την επιχείρησή σας

Νέες τάσεις στο Web Design: Πώς να επιλέξετε τις κατάλληλες για την επιχείρησή σας

Διαλέξτε ποιες από τις νέες τάσεις στο Web Design ταιριάζουν καλύτερα στους στόχους της ιστοσελίδα σας.

Είναι πολύ πιθανό να έχετε ακούσει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τις τεχνολογίες αιχμής όσον αφορά την ιστοσελίδα σας. Στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι πάντα αληθές.

Εξαρτάται από το είδος της επιχείρησής σας και από το κοινό στο οποίο απευθύνεστε.

Πριν χρησιμοποιήσετε κάποιες από τις τελευταίας γενιάς τεχνολογίες στην διαδικτυακή σας παρουσία, σκεφτείτε ποιες από αυτές ταιριάζουν στην δική σας περίπτωση και ποιες έχουν νόημα για την δική σας επιχείρηση.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποιες νέες τάσεις που έχουν επικρατήσει στο Web Design οι οποίες σε γενικές γραμμές πλέον χρησιμοποιούνται στις σύγχρονες ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα:

  1. Sliders

Η χρήση slider στην αρχική σελίδα (homepage) θεωρείται πλέον επιβεβλημένη. Μπορείτε βέβαια να χρησιμοποιήσετε sliders είτε full width είτε σε μικρότερο μέγεθος και σε άλλα post/αναρτήσεις της ιστοσελίδας σας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στο θέμα αυτό δίνουν πλέον την δυνατότητα εισαγωγής και επεξεργασίας απεριόριστων layers (επιπέδων) που το καθένα αποτελείτα από κείμενο ή εικόνα ή κουμπί (button) ή βίντεο.

tablet
only $499
Sample price
computer
only $1299
Sample price
phone
only $199
Sample price

2. Accordions

Χρησιμοποιήστε accordions ορίζοντας με αυτό τον τρόπο τίτλο και περιεχόμενο βασικών υπηρεσιών που παρέχει η επιχείρησή σας. Ένα accordion μπορεί να περιέχει το οτιδήποτε. Μπορείτε να έχετε accordion με την παρουσία σας στα social media ή accordion τύπου μενού ή accordion που να περιλαμβάνει την φιλοσοφία και τους στόχους της επιχείρησή σας ή τις περιοχές εξυπηρέτησης.

Ποια είναι τα οφέλη από την χρήση ενός e-shop; Κάντε πωλήσεις 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα…

Στην εποχή της διόγκωσης του διαδικτύου οι διαδικτυακές καμπάνιες (web campaigns) είναι απαραίτητες…

Διασφαλίζουμε την ασφάλεια της ιστοσελίδας ή του eshop σας, αναλαμβάνοντας συντήρηση και φιλοξενία…

3. Counter Circles

Χρησιμοποιήστε Counter Circles για να περιγράψετε τα βήματα σχεδίασης και εκτέλεσης ενός έργου. Βοηθάνε τους πελάτες σας να καταλάβουν αναλυτικά τον τρόπο δημιουργίας του.

Σχεδίαση

Υλοποίηση

Τελικός Έλεγχος

4. Font Awesome Icons

Χρησιμοποιήστε εικονίδια από γνωστά brands και όχι μόνο, σε οποιοδήποτε μέγεθος και χρώμα επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε επίσης effects κίνησης στα εικονίδια αυτά.

5. Image Carousels

Χρησιμοποιήστε image carousels, είτε για να παρουσιάσετε μια συλλογή φωτογραφιών ή μια ομάδα από προϊόντα. Η λειτουργία είναι αντίστοιχη με αυτήν του slider, η βασική διαφορά είναι ότι στο carousel βλέπετε σε προεπισκόπηση αρκετές εικόνες.

6. Progress Bars

Χρησιμοποιήστε τις για να δείξετε πόσο κοντά ή μακριά είστε από έναν στόχο. Πρόκειται για απλά γραφικά παρόμοια με αυτά που βλέπετε όταν κατεβάζετε ή όταν πραγματοποιείτε την εγκατάσταση ενός προγράμματος.

Αξιοπιστία 94%
Ταχύτητα 97%
Δημιουργικότητα 93%

7. Flip Boxes

Χρησιμοποιήστε Flip Boxes ή γενικά περιεχόμενο σε κουτιά (boxes). Πάρα πολλές σύγχρονες responsive ιστοσελίδες χρησιμοποιούν τέτοιου είδους εφέ.

Flip Box 1

Frontside Content 1

Backside Heading 1

Backside Content 1

Flip Box 2

Frontside Content 2

Backside Heading 2

Backside Content 2

Flip Box 3

Frontside Content 3

Backside Heading 3

Backside Content 3

8. Testimonials

Χρησιμοποιήστε Testimonials (τι είπαν πελάτες σας για εσάς) με ονοματεπώνυμο. Δίνουν εγκυρότητα στην επιχείρησή σας, τα καλά λόγια πάντα μετράνε.

Η συνεργασία μας με την εταιρεία μας βοήθησε…

Γιάννης Κ., Company Name 1

Είμασταν πολύ τυχεροί που αποφασίσαμε να συνεργαστούμε…

Μαρία Δημητρίου, Company Name 2

Από την στιγμή που συνεργαστήκαμε με την εταιρεία…

Νίκος Κ., Company Name 3

9. Tabs

Χρησιμοποιήστε Tabs (καρτέλες). Είναι απλά και έχουν σαφήνεια στην μορφή που εμφανίζονται. Σε κάθε tab μπορείτε να προσθέσετε περιεχόμενο οποιουδήποτε είδους.

Κάντε πωλήσεις 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Τώρα πια δεν χρειάζεται να περιμένετε οι πωλήσεις να πραγματοποιούνται σε ωράριο λειτουργίας του καταστήματος σας. Πλέον σε ένα μεγάλο ποσοστό οι συναλλαγές (αγορές, πωλήσεις) πραγματοποιούνται διαδικτυακά. Όλα τα σύγχρονα καταστήματα και επιχειρήσεις είναι ανάγκη να διαθέτουν ένα σύγχρονο e-shop.

Read More

Στην εποχή της διόγκωσης του διαδικτύου οι διαδικτυακές καμπάνιες (web campaigns) είναι απαραίτητες για να δώσετε ώθηση στην επιχείρησή σας.

Στη Web Progress αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας web campaign με χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών αιχμής.

Read More

Η Βελτιστοποίηση SEO δεν αφορά μόνο την κατασκευή της ιστοσελίδας αλλά και αποτελεσματικές πρακτικές προώθησής της.

Είναι εξαφανισμένη η ιστοσελίδα σας από τις μηχανές αναζήτησης και βασικά από το google;

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Read More

10. Countdowns

Χρησιμοποιήστε countdowns (αντίστροφη μέτρηση) για events που διοργανώνετε.

BOOK NOW!
LIVE CONCERT
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

11. Popups

Χρησιμοποιήστε popups για να ενσωματώσετε περιεχόμενο στο οποίο θέλετε να δώσετε ιδιαίτερη σημασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο, κείμενο, εικόνα και βίντεο. Το popup παράθυρο που ανοίγει μπορεί να είναι ακόμα και μια φόρμα επικοινωνίας!

Παράδειγμα Popup 1

Εδώ μπορείτε να προσθέσετε περιεχόμενο για το popup. Μπορεί να αποτελείται από οτιδήποτε, πχ κείμενο, εικόνα, βίντεο, κλπ

Παραδειγμα Popup 1

Παράδειγμα Popup 2

Εδώ μπορείτε να προσθέσετε περιεχόμενο για το popup. Μπορεί να αποτελείται από οτιδήποτε, πχ κείμενο, εικόνα, βίντεο, κλπ

Παραδειγμα Popup 2

Παράδειγμα Popup 3

Εδώ μπορείτε να προσθέσετε περιεχόμενο για το popup. Μπορεί να αποτελείται από οτιδήποτε, πχ κείμενο, εικόνα, βίντεο, κλπ

Παραδειγμα Popup 3
2017-05-24T21:44:14+00:00 November 21st, 2016|

Newsletter από την Web Progress

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να λαμβάνετε στο e-mail σας νέα και ενημερώσεις

για τα σεμινάρια της Web Progress

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή!